Latest videos

''Aceste vaccinuri sunt ''antichristul'' tuturor produselor''
''Aceste vaccinuri sunt ''antichristul'' tuturor produselor'' Plandemic 24 views • 2 months ago

⁣⁣Foarte puțini oficiali din domeniul sănătății din aceasta țară par interesați de sănătatea publică, în caz că nu ați remarcat. Chirurgul generalist din Florida, doctorul Joseph Ladapo, face excepție. Dânsul este interesat de sănătatea oamenilor acestui stat și din acest motiv este atent la conținutul vaccinului covid pe care toată lumea a trebuit să-l primească cu puțin timp în urmă.
Și nu reușește, nu-și poate răspunde la niște întrebări elementare despre vaccin și acest lucru este îngrijorător dacă lucrăm științific, ceea ce și face.


Acum le atrage atenția doctorilor să înceteze să le mai administreze pacienților vaccinul covid ARN mesager, dintr-un motiv foarte interesant. Trebuie să aflați. Aceasta este declarația sa.
Citez:
''Solicit oprirea administrării vaccinurilor covid ARN mesager. Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente și Centrul pentru Controlul Bolilor și Prevenție au tratat în grabă și cu lejeritate problema siguranței vaccinului covid 19, dar eșecul testării posibilității de integrare a ADN-ului în genomul uman, așa cum se solicită în propriul lor ghid de instrucțiuni, în condițiile în care se știe că vaccinurile sunt contaminate cu ADN străin, este intolerabil.''
Gândiți-vă la asta. Una este să îți producă un infarct, dar dacă îți afectează cumva ADN-ul, avem acum o problemă serioasă, având în vedere că un miliard de oameni l-au primit.
Într-un interviu recent despre vaccinurile ARN mesager, chirurgul generalist din Florida le-a descris în felul următor:
''Aceste vaccinuri au ADN în ele. Toată lumea știe ce este ADN-ul. Sunt contaminate cu ADN și asta nu ar trebui să însemne neapărat mare lucru. Dar este o problemă cu aceste vaccinuri pentru că ADN-ul este alături de ARN-ul mesager și pătrunde în celulele oamenilor. Așa încât aceasta este o analiză complet diferită a riscului în comparație cu analiza în cazul altor produse care conțin ADN. Aceste vaccinuri sunt, cu sinceritate, ''antichristul'' tuturor produselor.
''Antichristul'' tuturor produselor. Chirurgul generalist din Florida ni se alătură acum pentru a ne explica la ce se referă.
Domnule doctor, vă mulțumesc foarte mult pentru participare. Îmi amintesc..., la începutul perioadei de obligativitate a vaccinării, erau oameni marginalizați, ca să spunem așa, care au ridicat întrebări cu privire la poțențialul acestui medicament, al acestei povești nou nouțe cu acest vaccin, care nici măcar nu era un vaccin, de a afecta ADN-ul uman. Și au fost imediat etichetați drept nebuni. Vorbiți-ne despre îngrijorările dumneavoastră dacă nu vă deranjează să explicați puțin ce am văzut în acel clip.


Știi, e interesant să te aud spunând asta, Tucker, pentru că am avut aceeași impresie atunci când oamenii, încă de la început, și-au manifestat îngrijorarea cu privire la ADN. Cred că ceea ce s-a întâmplat a fost că intuiția lor i-a informat despre o potențială problemă cu aceste vaccinuri. Știi, ai prezentat acel material. Acesta este.....Uneori , sincer, mă simt, vinovat pentru că îi obosesc pe oameni cu detalii științifice. Dar încerc să fac acest lucru la un nivel care sper că nu va plictisi cumplit oamenii sau nu va fi prea dureros de acceptat, pentru că este un subiect foarte important. Nu este un subiect complicat. Este important pentru oameni să înțeleagă diferența dintre faptele reale, cele despre care vorbesc, și cele cu privire la care ne sucim, ne eschivăm, ne este atrasă atenția și despre care auzim și pe care ni le prezintă doctorul Caliph de la FDA și alți....,, doctorul Offet și alții.
De fapt este foarte simplu. Știm cu toții ce este ADN-ul. Este amprenta noastră genetică, darul nostru de la Dumnezeu. Acest ADN poate fi afectat și evident că acest lucru ar fi ceva foarte grav. Uneori este afectat astfel încât va produce îmbolnăvirea oamenilor, alteori poate chiar să fie afectat astfel încât oamenii să transmită urmașilor aceste caracteristici. În acest caz particular al vaccinurilor cu ARN mesager, acestea conțin ADN, la fel ca multe alte vaccinuri sau alte medicamente biologic active și așa cum am spus anterior, nu este așa o mare problemă pentru că, din fericire, ADN-ul nu este un ''mare monstru păros'' care poate să trăiască pentru totdeauna atunci când este străin în corpurile oamenilor. Organismele noastre au multe mecanisme pentru a-l distruge.


Dar problema în această situație, cea pentru care, din același motiv, oamenii de știință au câștigat un premiu Nobel, este că acest ADN nu este ca oricare alt AND în ceea ce privește dificultatea întâmpinată la penetrarea celulelor. Acest ADN stă pe lângă ARN-ul mesager în acea nanoparticulă lipidică despre care oamenii au auzit și probabil asupra căreia au ochii ațintiți. Stă pe lângă el și aproape sigur intră în celulă alături de el. În trecut, ADN-ului i-ar fi fost foarte greu chiar și să intre în celule.nAcum, ADN-ul este introdus în celule odată cu nanoparticulele lipidice. Și asta este o problemă. Este o problemă pentru că fiecare doză de vaccin covid 19 ARN mesager conține probabil după cum s-a estimat , între miliarde și sute de miliarde de fragmente de ADN. Așa încât aceasta este o analiză complet diferită a riscului. Este evident. Nu ai nevoie de o diplomă de medic ca să înțelegi acest lucru.


Propriul ghid de conduită al FDA-ului în legătură cu contaminarea cu ADN, ghidul publicat, propriile lor cuvinte, la care nu au făcut niciodată referire, propriile lor cuvinte arată că ''există situații în care trebuie să confirmi că ADN-ul contaminant sau străin nu se poate integra în ADN-ul uman, în genomul uman.’’ Și există teste specifice, teste de secvențiere pentru a face acest lucru, pentru a te asigura că nu se întâmplă.
Ceea ce am făcut noi a fost să întrebăm FDA-ul: ''Ei bine, ați făcut acest lucru? Cunoașteți acest risc. Ați făcut acest lucru?''
Ei au răspuns în zece mii de cuvinte, vorbind despre orice altceva, de la ora la care apune soarele în China, până la vărul de gradul al treilea sau bar mitzvah, și nimic despre întrebarea specifică pe care le-am adresat-o, alături și de alte întrebări, dar nimic despre întrebarea noastră, ceea ce mă duce la concluzia că nu au făcut acest lucru, ceea ce este.....,știi, începe ca o prostioară dar se termină cu totul altfel. Pentru că cineva poate fi atât de..., atât de nepăsător și atât de imprudent față de ceva atât de prețios și de sacru, precum ADN-ul uman. Așa încât, acesta este un rezumat, Tucker.
Credeți că este posibil ca vaccinurile ARN mesager să schimbe ADN-ul oamenilor, sau ar putea? Este foarte posibil. Nu am fi.., eu nu aș fi inițiat acest apel pentru oprirea utilizării lor dacă acest lucru nu ar fi fost posibil. Având o bază concretă, este extrem de posibil. Nu este nicio îndoială în legătură cu acest lucru.


Întrebarea reală este, în cazul în care se întâmplă, dacă se întâmplă, care este amploarea la care se manifestă, care este locația celulelor afectate și care este potențialul de a produce cancer sau modificări ale caracteristicilor ereditare, adică dacă poate afecta ovulele unei femei sau sperma unui bărbat astfel încât modificările să poată fi transmise mai departe. Ar putea să producă orice altceva dar cu siguranță că există o posibilitate. Nu este nicio îndoială legat de acest lucru.


Întrebarea concretă este dacă este o posibilitate care merită să fie investigate. Răspunsul evident este ''da'', chiar dacă FDA-ul, doctorul Paul Marks, Peter Marks, mă iertați, vrea ca noi să credem că răspunsul este ''nu''.

Vieti distruse de efectele adverse ale vaccinurilor - ARTE Regards
Vieti distruse de efectele adverse ale vaccinurilor - ARTE Regards Plandemic 11 views • 1 year ago

⁣Arte TV a difuzat un reportaj despre efectele adverse grave ale vaccinurilor Covid-19. O raritate. Acest film al regizoarei germane Silvia Kaiser, care include mărturii ale unor victime grav afectate de vaccinare, a fost difuzat în grila de programe a postului miercuri, 8 februarie 2023.
YouTube - în ciuda unui avertisment că subiectul este susceptibil de a fi "supus dezinformării" - oferă filmul, care are mai mult de jumătate de milion de vizualizări (la 12 februarie 2023). Suficient pentru a elibera libertatea de exprimare?

"Pascal speră să obțină o întâlnire cu profesorul Bernhard Schieffer de la spitalul universitar din Marburg, responsabil de Serviciul post-vaccinare. Dar el se află pe o listă de așteptare cu 6.500 de persoane care suferă de sindromul post-vaccinare. "

6.500 de persoane, o cifră care nu se potrivește cu afirmația "o parte infimă a populației".

ARTE recunoaște, în sfârșit, pericolul acestor injecții... ceea ce este un prim pas.

Dar, din minutul 9, realitatea este deturnată, prof. Schieffer ignorând existenta grafenului și a proteinei spike.... susținând la minutul 14.45 că doar "0,02%" dintre cei injectați suferă efecte grave și că acest lucru este "în norma" vaccinurilor clasice...

În ceea ce-l privește pe prof. Kleinschnitz, care in analiza sa nu se refera la motive de sănătate, la minutul 26, acesta afirmă cu nerușinare că recunoașterea efectelor "ar dăuna campaniei de injectare și ar costa prea mult societatea" .
"Atunci s-ar pune problema despăgubirilor. Ar trebui să se stabilească cine poate și cine nu poate să le primească. Dacă ar fi recunoscută o relație cauză-efect, aceasta ar fi foarte costisitoare pentru societate”. “dacă recunoaștem fenomenul, s-ar putea să nu ajute campania de vaccinare, o cauză pe care o susțin foarte mult". Am putea oare să cunoaștem conflictele de interese ale acestui medic? "Ar fi foarte costisitor pentru societate". Poftim. În afară de asta, este un medic care ar trebui să respecte jurământul lui Hipocrate. Total hipocrit!

În ceea ce privește faptul că aceste otrăvuri sunt "în general bine tolerate", am avea tendința de a vedea contrariul, având în vedere explozia numărului de accidente vasculare cerebrale, miocardite, avorturi spontane ..... și morți subite..... ca să nu mai vorbim de prăbușirea fertilității.

Ascultați cu atenție retorica din acest film și veți înțelege perversitatea limbajului.

1. Discursul susține raritatea cazurilor:
"Efectele secundare sunt foarte rare" ... Ei se referă doar la cifrele ministrului Sănătății, desigur!

2. Cenzura cifrelor reale:
Nu se menționează niciodată datele oficiale exacte privind reacțiile adverse și decesele provocate de "vaccinul" experimental, de la EUDRAVIGILANCE, VAERS, ci doar de la Institutul Ehrlich.

3. "Vaccinul" nu a fost niciodată pus la îndoială:
Toți medicii care au luat cuvântul cred cu tărie în vaccin, cu beneficii mai mari decât efectele adverse, fără cifre.

4. Normalizarea riscului și lipsa de responsabilitate
... a statului, a companiilor BIG Pharma și a medicilor
Efectele adverse fac parte din riscul vaccinurilor, pacienții trebuie să aibă grijă de ei înșiși...

5. Crearea unei confuzii între "Covid lung" și "efectele secundare ale vaccinului
Ca și cum Covidul lung ar fi existat deja înainte de vaccinul experimental => efecte secundare = Covid lung

6. Concepte false
ARTE continuă să vorbească și să normalizeze concepte false de bază: Covid-19, Covid lung și pandemie și "vaccinuri" (înțelegându-se ca fiind "valide" fără a menționa vreodată studiul clinic încă în curs de desfășurare în rândul populației)

Concluzia finala a filmului: "Este ghinion pentru acele RARE persoane, dar să continuăm injecțiile bunului doctor Pfizer, pentru că important este să nu răcești.... nu-i așa !!".

Bravo ARTE !... Un alt exemplu de infamie mediatică!... 🤢
Ionel Trandafir

Traducere: Ionel Trandafir
15 februarie 2023

Tehnologia ARNm din vaccinuri - dezastru în prevenție și CRIMA PERFECTĂ
Tehnologia ARNm din vaccinuri - dezastru în prevenție și CRIMA PERFECTĂ Plandemic 36 views • 1 year ago

⁣00:02 Oana Mihaela Secară: Bună ziua, tuturor. Nu
cred că mai trebuie să mai subliniez ceea ce a spus domnul doctor Baciu
și doamna doctor Anca Nițulescu. Sîntem aici la începutul dezvăluirilor
privind așa-zisa pandemie. Vrem să vedem – într-adevăr, medicina a fost
bazată pe dovezi în această perioadă? Sau a fost o dictatură? Și este în
continuare, pentru că trebuie să înțelegeți că problema confirmațiilor
nu s-a încheiat. Și nu mai trebuie să subliniez că nu avem nici o
legătură cu nici o formațiune politică, și nu vom avea și că tot ceea ce
spunem noi aici nu are absolut nici o legătură cu politicul în general.
Noi vom discuta despre argumente medicale. Haideți împreună să gîndim
logic. Eu am să vă expun argumentele medicale și să vedem dacă
într-adevăr ceea ce s-a întîmplat și, mai ales, fiți foarte atenți, ceea
ce se va întîmpla de acum încolo este în regulă din punct de vedere
medical. Eu voi vorbi despre tehnologia ARN mesager, care s-a dovedit un
dezastru. Eu sînt prevenționist. Prima mea specialitate este igiena. Am
lucrat o bună perioadă în Direcția de Sănătate Publică și ideea de
prevenție a fost dusă în derizoriu în această perioadă. Ideea de
prevenție este o idee foarte bine gîndită și pusă la punct la origine,
dar acum a fost dusă în derizoriu. Și iată tehnologia aceasta ARN
mesager de fapt, vă voi demonstra, că învață organismul să se autoatace.
Și de ce este crima perfectă? Pentru că autoatacul este pe multiple
planuri.
[Tehnologia ARN mesager s-a studiat de 30 de ani, cu eșecuri lamentabile]
Ce s-a spus în discursul oficial despre tehnologia ARN mesager? S-a
zis: Această tehnologie se studiază de 30 de ani, oameni buni! Cum am
putea să dăm greș cu ea? Foarte simplu! hai să vedem ce s-a întîmplat în
acești 30 de ani. În primii 10 ani, între 1990 și 2000, cercetătorii
care au lucrat cu tehnologia ARN mesager au omorît toate animalele de
laborator. Da? Toate animalele de laborator pe care s-au experimentat
complexele nanolipide ARN mesager au murit sau au fost eutanasiate
pentru că se chinuiau îngrozitor. Efectul acestui complex nanolipide –
ARN mesager este extrem de proinflamator. Deci este, acea inflamație
care apare în corpul animalului, și mai ales în plămînul animalului
studiat este peste orice așteptări. Primii 10 ani – eșec total,
lamentabil. trecem la următorii 20 de ani în care acești cercetători
s-au chinuit să creeze niște vaccinuri pentru SARS-CoV-1 și pentru
MERS-CoV. Eșec absolut, fără nici un fel de drept de apel. 20 de ani
s-au chinuit acești oameni, cu disperare au încercat să obțină prin
tehnologia ARN mesager pseudovaccinul, pentru că ele nu sînt vaccinuri.
Da? Pseudovaccinuri pentru diferite boli grave. Nici un studiu nu a
surmontat faza 2. Deci 20 de ani de eșecuri lamentabile, din nou.
Următorul pas care a fost? Deci după 30 de ani în care n-ai făcut nimic,
n-ai obținut nimic, n-ai reușit nimic, vii și introduci tehnologia ARN
mesager direct în populația generală! Cum? Adică forțezi introducerea
unui produs pe care zici că l-ai studiat 30 de ani cu eșecuri pe toată
linia și spui că-l introduci pentru că nu ai timp să-l testezi. Pentru
că trebuie să salvezi planeta. Pentru că boala covid este cu o
mortalitate mare și tu trebuie să acționezi rapid, nu ai timp să testezi
produsele după ce 30 de ani n-ai obținut nimic.
[S-a exagerat mortalitatea la SARS-CoV-2 (covid)]
Da? Fals! Este fals faptul că boala a fost cu o rată de mortalitate
mare, gravă. Rata de mortalitate, vă spun eu, a fost sub 0,5%. În
discursul oficial s-a admis că este sub 1%, dar eu vă spun că în
realitate trebuie să raportăm numărul de decese nu la cifrele pe care
le-au furnizat ci la un număr mult mai mare. Nu cred că există în
Europa, în Statele Unite, persoană care să nu fi trecut, într-un fel sau
altul, prin întîlnirea cu SARS-CoV-2. Prin urmare, numărul trebuie
raportat la acest număr, la această cifră, și nu la cifrele la care s-a
raportat. Mortalitatea este mult mai mică, dar s-au folosit de
statistici falsificate, pornind de la baze de date falsificate pentru a
forța introducerea acestei tehnologii, repet, insuficient testate, și cu
motivul că au studiat-o 30 de ani. Vorba unui mare profesor de
anatomie: Dragă, nu mă interesează cît ai învățat, mă interesează cît
știi. Nu ne interesează cît l-au studiat, ne interesează dacă în final
produsul ARN mesager a avut sau nu a avut calitățile necesare pentru a
fi pus în marea masă populațională.
[Deliberat producătorii au administrat ARN mesager și la grupul de control, pentru a ascunde efectele]
Hai să vedem cît de serioase au fost studiile pe care le-au făcut ei,
în cele cîteva luni. Dar ei știau toate aceste lucruri. Vă rog foarte
mult să fiți foarte atenți. Producătorii știau toate aceste lucruri din
momentul în care studiau, din momentul în care lucrau la produs și
evident din momentul în care l-au pus pe piață. Cum au făcut ei
studiile? Cum le-au făcut, cum nu le-au făcut, le-au secretizat 75 de
ani. Dacă nu venea o instanță să desecretizeze aceste studii, noi n-am
fi știut nici acum cum au condus ei studiile. În primul rînd, și un
exemplu flagrant, este ca atunci cînd ai un studiu pe un produs și ai un
grup de studiu și un grup de control, pentru că așa se fac studiile
serioase – un grup de studiu și un grup de control – nu ai voie să
administrezi produsul și la grupul de studiu și la grupul de control. În
mod deliberat producătorii au administrat produsul ARN mesager și la
grupul de studiu și la grupul de control. Pentru că aceasta nu este o
eroare – atenție foarte mare! Nu poți face astfel de erori. Acesta este
un act deliberat pentru a pierde urma efectelor adverse. Pentru ca cele
două grupuri să semene. Chiar și așa s-a văzut că există efecte adverse
grave și deloc neglijabile ca număr. haideți vă rog să vedem ce se
întîmplă comparativ între produsul ARN mesager și alte vaccinuri. Ia
uitați-vă! Din 2011, vedeți graficul, toate vaccinurile, combinate, ca
număr nu au dat efecte adverse așa cum a dat produsul ARN mesager în
2021. Vedeți coloana albastră, de cîte ori este ea mai mare decît toate
celelalte vaccinuri combinate. Avem o creștere cu 1300% a efectelor
adverse. Nici un produs n-ar fi rezistat pe piață cu asemenea număr de
efecte adverse.
Ia să vedem și alte comparații. De exemplu, în bolile
neurodegenerative, generate de vaccinuri, tot așa. Vedeți? Zero, zero,
zero, zero, și avem coloanele 2021 și 2022, efecte adverse de tip
neurodegenerativ ale produsului ARN mesager.
[Au mințit cînd au spus că ARN mesager se degradează repede în organism]
Bun. Deci după neseriozitatea studiilor, au venit și au spus
„haideți, nu vă mai plîngeți atîta, că ARN-ul mesager, puteți și uita că
ați avut în corp așa un produs. El se degradează imediat, fraților”.
Fals. Ce au făcut acești producători, și știau foarte bine ce au făcut.
Așa cum v-am spus la început, complexul nanolipide-ARN mesager inițial
era extrem, inducea o inflamație extremă. Ca să reducă acest efect
proinflamator, ce-au făcut? Au modificat acest ARN mesager. Și au
introdus, mă rog, nu intrăm în amănunte, pseudouridina în loc de
uridină. În felul acesta s-a redus efectul proinflamator, nu de tot, dar
ce s-a întîmplat cu acest ARN mesager? A devenit mult mai greu
degradabil. Și au spus așa: El ajunge la poarta de intrare, produce
efectele, este degradat imediat și a dispărut. Fals! El nefiind ușor
degradabil fiind modificat, a intrat în torentul sanguin, în limfă și
apoi în ganglionii limfatici și a ajuns la sistemul imunitar, și după
aceea a ajuns la organele țintă. Fiind greu degradabil a persistat mult
mai mult și nici acum nu știm exact cît persistă el de fapt în organism.
Deci un produs capabil să modifice genetic celula umană a fost introdus
în torentul sanguin, în sistemul imunitar și în organele țintă.
[ARN mesager poate modifica genetic celula umană]
Bun. Și au spus așa: „Da, asta s-a întîmplat, dar el nu poate
modifica genetic celula umană”. Fals! Și lucrul acesta îl știau, pentru
că există zeci de studii anterioare lui 2020, mult anterioare, care
demonstrează un mecanism foarte clar prin care un ARN, orice fel de ARN,
poate modifica genetic celula în care intră.
Acest mecanism ei îl cunoșteau. Este demonstrat în repetate rînduri.
În celulele umane există acești retrotranspozoni „line 1” care sînt
necodați. Adică teoretic ei nu produc, nu codează, nu codifică proteine.
Dar în anumite momente insuficient elucidate ca mecanism, intră în
acțiune. Și codifică o proteină care exact asta va face. Munca acestei
proteine este să introducă ARN-ul respectiv, să-l reverstranscrie și
să-l introducă în ADN-ul celulei gazdă. Ce s-a întîmplat? Imediat în
2021 a apărut un studiu care a arătat exact acest lucru. In vitro. Niște
celule hepatice, deci pe o cultură de celule s-a demonstrat.
Administrat la populație imediat ce intră în acele celule le modifică
genetic imediat. Atenție, imediat! Și ce se întîmplă cu celulele
modificate? Ele încep să producă, să facă altceva decît sînt ele
desemnate prin natura lor să facă. Ele încep să producă o proteină
străină. În cazul nostru este proteina spike.
[Sistemul imunitar va ataca celulele din organism care produc proteina spike]
Trebuie să înțelegeți un lucru vizavi de tehnologia ARN mesager. Nu
se produce proteina spike și vin anticorpii și atacă acea proteină.
Proteina spike este pe suprafața, este exprimată de celulele care o
produc. Ținta atacului este celula care produce proteina spike. Atacul
care apare în aproximativ 21 de zile este din partea anticorpilor, care
într-adevăr sînt dirijați către proteina spike, dar ei atacă celulele
respective. Și din partea limfocitelor T-ucigașe care și ele atacă
celulele respective. Și iată, noi avem acum un produs care a intrat în
sistemul imunitar, care a intrat în vasele de sînge, care a intrat în
torentul sanguin, care a intrat în organe, și autoanticorpii și
limfocitele ucigașe sînt îndreptate împotriva exact a acestor structuri.
La fiecare doză, acest lucru, acest fenomen, acest mecanism se
amplifică.
16:23 Pompiliu Diplan: Doamna doctor, mai aveți 5 minute. Mă iertați.
16:25 Oana Secară: Bun. S-a spus așa: că celulele
respective, chiar dacă sînt, sînt imediat distruse. Fals. Se pare că
acest mecanism se autoîntreține și că celulele modificate genetic…
Există posibilitatea ca celulele acestea modificate genetic să se și
multiplice. Și atunci avem atac pe toate sistemele de care am vorbit mai
devreme și toată gama aceasta de boli pe care o vedem noi ca efecte
adverse ale vaccinului se autoîntreține. Deci toate lucrurile astea
producătorul le știa. Știa că dacă atacă sistemul imunitar, teritoriile
vasculare și anumite organe țintă va obține, exact ca la biliard, cu o
singură bilă va lovi un număr foarte mare de structuri astfel încît,
atenție foarte mare: de ce zic aici că e crima perfectă și premeditată?
Astfel încît nici un caz să nu semene cu celălalt.
[Bolile apărute sînt de o eterogenitate care să piardă urma crimei. Crima perfectă]
Atenție. Fiecare va face un alt tip de afecțiune din gama aceasta
care rezultă din atacul pe sistemul imunitar, din atacul pe vasele de
sînge, din atacul pe organe țintă. Fiecare va face boala la un timp
diferit de celălalt. Poate că unul va face imediat, unul va face în
cîteva luni, unul va face boala în cîțiva ani. Nu mai putem face
legătura. Orice medic știe toate aceste lucruri, că dacă ai lovit
sistemul imunitar și patul vascular poți obține niște rezultate de o
eterogenitate care să piardă urma crimei.
Știau și au organizat acest lucru. Și se vede că toate persoanele
injectate nu vor fi urmărite. Nimeni nu a urmărit aceste persoane. Știau
că va fi o subraportare crasă în toate țările. În România n-am cuvinte
să vorbesc despre nivelul de subraportare. Știau că oamenii care au
primit acest produs ARN mesager vor fi catalogați (neînțelegibil),
bolnavi psihici, decese subite din cauze ridicole. Știau că nimeni nu va
avea curajul să vorbească de mortalitatea excesivă care a apărut după
2021 din toate aceste cauze de care am vorbit mai devreme. Din cauza
tuturor acestor tipuri de boli. Știau și au tăcut.
[Vor să introducă produse ARN mesager pentru diferite alte boli. Dezastru total!]
Problema este… Și bineînțeles, au încercat să ne decredibilizeze, au
încercat să oprească toate vocile. Nu mai insist, s-a spus. Ceea ce este
foarte grav și trebuie să înțelegeți toți. Și mai ales trebuie să
înțeleagă factorul politic: Că ei acum vor alege scurtătura scurtăturii.
Deci, au introdus un produs pe calea scurtă, cu autorizare de urgență,
fără să-l testeze, și acum știți ce fac? Spun așa: Produsul a avut
succes în masa mare de populație, deci tot ce vom face de acum înainte
nu va mai urma nici o cale de testare în decurs de zece ani. Scurtătura
scurtăturii. Vestea proastă este că aceste produse ARN mesager pe care
ei le vor introduce, și le vor introduce, fiți foarte atenți, pe toate
căile, vor fi la copii. Pentru că ei acum pregătesc produse ARN mesager
pentru diferite alte boli, și ne vom trezi cu scheme de vaccinare la
copii pentru bolile copilăriei și alte boli pe tehnologia ARN mesager.
Dezastru total!
Vestea bună e că pentru vaccinați există speranțe, dar cu mare
responsabilitate din partea decidenților. Ei trebuie să organizeze
activitatea de depistare precoce și de screening, adică să bugeteze și
să creeze acele programe de sănătate, de depistare precoce, de
screening, de tratament, care să ajute acești oameni care au suferit și
suferă și trec prin această dramă după administrarea produsului ARN
mesager.
[Se subraportează masiv efectele adverse]
În România nu există raportare. În Statele Unite există raportare,
sînt niște cifre pe care trebuie să le înmulțim cu 41, dar specialiștii
spun că mai bine cu 100. În România ar trebui să înmulțim cifrele din
raportul acela celebru cu un factor incalculabil. Nu putem să spunem cu
cît trebuie să le înmulțim. Oricum, în raportul acela, dacă vreți să
știți care este realitatea, acolo sînt marea majoritate tumefacții,
durere locală, roșeață locală, febră după, cîteva zile de stare generală
alterată după. Nesemnificativ. Pe noi ne interesează efectele care
alterează calitatea vieții a la long, nu mai vorbim de cele care produc
deces.
Știu că pare ciudat ce voi spune eu acum. Dar vorbesc în calitate de
creștin ortodox și noi știm că adevărul este Hristos. Iar adevărul
științific este de neiertat. Știu că pare ciudat că spun, că nouă ni se
pare că este vorba de sănătatea publică. Nouă ni se pare că un
producător a vrut să introducă produsul ARN mesager pentru bani. Nouă ni
se pare că există și alte mijloace de coerciție, orice vreți
dumneavoastră, control digital, politici monetare, scoaterea cash-ului,
pseudoecologismul care de resurse, războaie și așa mai departe. Să
țineți minte lucrul ăsta cînd se va întîmpla, că se va întîmpla: Atacul
și toată ținta lor malefică este la esența profundă a omului și la
legătura dintre om și Hristos. Atacul este și va fi la Hristos. Ultima
redută va fi Hristos. Așa să ne ajute Dumnezeu! Mulțumesc (aplauze)
23:53 Pompiliu Diplan: Mulțumim doamna doctor Mihaela Secară.

Pfizer Exposed For Exploring Mutating COVID19 Virus For New Vaccines Via Directed Evolution
Pfizer Exposed For Exploring Mutating COVID19 Virus For New Vaccines Via Directed Evolution Plandemic 8 views • 1 year ago

Mission Statement
Investigate & expose corruption, dishonesty, self-dealing, waste, fraud, and other misconduct in both public and private institutions in order to achieve a more ethical & transparent society.

Core Values
MORAL COURAGE - Courage is the virtue that sustains all others. We choose to overcome our fears.

WE ARE ALL LEADERS - Turning people into leaders. Completed staff work. Ownership.

COLLABORATION - Best not to work in silos. No one individual is as smart as all of us.

RESILIENCE - Persistence and determination alone are omnipotent. Never, ever, ever give up. We don't let mistakes or setbacks discourage us. Pursue perfection, knowing full well you will never attain it.

MISSION DRIVEN - The best people are motivated by purpose. We are passionate and truly believe in our cause. We must be externally focused, not internally focused.

MAKE THE STATUS QUO DO THE IMPOSSIBLE - We move mountains. Failure is not an option. We do whatever it takes.

THE TIP OF THE SPEAR - We are a loss leader. We do not shy away from conflict or litigation.

Ethical Values
Rule #1 – Truth is paramount. Our reporting is fact based with clear and irrefutable video and audio content. Truth is paramount. We never deceive our audience. We do not distort the facts or the context. We do not “selectively edit.”

Rule #2 – We do not break the law. We maintain one-party consent when recording someone is inherently moral and ethical. We never record when there is zero-party consent. In areas where we are required to have consent from all parties, we seek legal guidance regarding the expectation of privacy’s impact on our right to record.

Rule #3 – We adhere to the 1st Amendment rights of others. During our investigations we do not disrupt the peace. We do not infringe on the 1st Amendment rights of others.

Rule #4 – The Zekman Test. The undercover investigations we pursue are judged by us to be of “vital public interest” and “profound importance.” The Zekman Test is our baseline. Undercover investigative reporting is necessary because, “...there’s no other way to get the story...” Whereas the Society of Professional Journalists allows for undercover techniques, if undercover techniques are necessary to expose issues of vital public importance; we believe they are not only allowed but required.

Rule #5 – We Protect the Innocent When Possible - Embarrassing private details are not to be investigated. We stay away from irrelevant embarrassingly intimate details about private citizens personal lives. We look for individual wrong-doing and judge its public importance. The irrelevant religious or sexual dispositions of our targets are not to be investigated.

Rule #6 – Transparency. Our methods & tactics must be reasonable and defensible. We use the “Twelve Jurors on Our Shoulder” rule. The work has to be done with such a degree of integrity that it can withstand scrutiny in both law & ethics. We are comfortable with transparency. We must be willing to be ready to disclose our methods upon publication.

Rule #7 – Verifying and Corroborate Stories – Evaluate impact on third parties and Newsworthiness of Statements Alone.We consistently consider the probable truth or falsity of statements, examine any reasons to doubt the veracity of underlying assertions and whether the assertions are newsworthy. When possible, we will confirm with our subjects that their statements captured on video are accurate & truthful. At the very least, we will give our subjects an opportunity to elaborate and/or respond. In all matters, we rely on the 1st Amendment to protect our ability to publish newsworthy items after our internal deliberations. On whether there is an obligation to ensure the veracity of statements made on video, 1.) consider whether the remarks may potentially impact an innocent third party. (Factors in support of releasing the content) and 2.)The Newsworthiness of the statement alone by itself. (Factors against releasing the content).

Rule #8 – Raw Video. In certain circumstances we may release the “raw” video to the press and or the public. But as a rule, we do not.

Rule #9 – Subject Anonymity. We investigate & question sources before promising anonymity. Once we confirm, we will do everything in our power to protect the identity of our confidential sources.

Rule #10 – Being Accountable. Admit mistakes & correct them promptly.

Rule #11 – We do not manufacture content. We do not put words in our investigative subjects' mouths. We do not lead the horse to water. Our purpose is to elicit truth.

Rule #12 – With Great Power comes Great Responsibility.

Died Suddenly - Moarte Subita ro
Died Suddenly - Moarte Subita ro Plandemic 48 views • 1 year ago

⁣”Moarte Subita” un documentar produs de Stew Peters și regizat de Nicholas Stumphauzer și Matthew Miller Skow.

Acest film șocant arată cum nenumărate persoane din întreaga lume au murit subit după ce au primit injecțiile. Ceea ce se găsește în venele lor este oroare pură...

De când au început vaccinările în masă, în toate țările lumii se observă un nou fenomen: nenumărate persoane perfect sănătoase mor subit. Un număr mare de sportivi, piloți de avion, șoferi de autobuz, celebrități, personalități media... se prăbușesc brusc, mulți în fața camerelor de luat vederi!
O căutare rapidă pe internet relevă milioane de pagini, dedicate acestui fenomen.
Acest film nu este pentru cei slabi de inimă, deoarece este o expunere necenzurată a terorii provocate umanității prin injecțiile experimentale. Este o dovadă incontestabilă că într-adevăr injecțiile fac parte dintr-un program de depopulare în masă.
Documentarul se concentrează, de fapt, pe ceea ce s-a întâmplat cu sângele multora dintre cei care acum "mor subit".

”Moarte Subită” este un nou documentar care prezintă interviuri video cu medici și antreprenori de pompe funebre, precum și clipuri de știri despre rata ridicată a deceselor în urma introducerii "vaccinurilor" COVID.
Atacurile de cord, miocardita, cheagurile de sânge, accidentele vasculare cerebrale, cancerul și alte boli care nu au legătură cu COVID provoacă decese în masă în întreaga Americă și nu numai. Filmul prezintă imagini tulburătoare despre un ”material” alb, fibros, extras din vasele de sânge ale cadavrelor.
Steve Kirsch s-a oferit să plătească 2 milioane de dolari oricărei persoane din orice centru medical academic important sau agenție guvernamentală pentru a răspunde la întrebări în mod oficial despre siguranța și eficacitatea vaccinurilor și pentru a analiza datele VAERS, dar nimeni nu a acceptat provocarea sa. Un grafic arată scăderea bruscă a ratei fertilității și a natalității în lumea occidentală și în Taiwan. Cazurile de avorturi spontane și de copii născuți morți au crescut semnificativ odată cu lansarea campaniilor de injectare COVID. Se estimează că 68% dintre americani au făcut injecția.

Până și agentia americană FDA admite că este necesar să așteptăm până în 2025 pentru a ști dacă vaccinurile sunt periculoase, în timp ce mii de vieți sunt distruse.

MINCIUNA UCIDE

Lansare SUA: 21 noiembrie 2022
Traducere : Ionel Trandafir – 29 noiembrie 2022

Dr. Moarte - Adevăratul Anthony Fauci - Partea 2
Dr. Moarte - Adevăratul Anthony Fauci - Partea 2 Plandemic 5 views • 1 year ago

⁣Bazat pe cartea avocatului ecologist Robert F. Kennedy Jr., „Adevăratul Anthony Fauci” este un documentar în două părți regizat de Kala Mandrake.

Cartea care se află la bază, nu este doar o altă carte politică. „Adevăratul Anthony Fauci” detaliază modul în care Fauci, Gates și acoliții lor se folosesc de controlul pe care îl dețin asupra mass-media - atât conservatoare, cât și liberale -, a revistelor științifice, a principalelor agenții guvernamentale și cvasi-guvernamentale, a agențiilor globale de informații, precum și a oamenilor de știință și medicilor influenți pentru a inunda publicul cu o propagandă înfricoșătoare despre virulența și patogeneza COVID-19, pentru a pune botniță dezbaterilor și pentru a cenzura fără milă opiniile divergente.

Când a avut loc epidemia de coronavirus, un chip a devenit cunoscut publicului american și nu numai, ca fiind cel care reprezintă "știința". Acel om a fost directorul NIH, Anthony Fauci, și continuă să bântuie mass-media. Cu toate acestea, cine este acest om? De unde a apărut? Cum de a lucrat la NIH atât de mult timp, sub șapte președinți americani? Kennedy Jr. explorează trecutul ascuns al lui Fauci, dezvăluind corupția, conflictele de interese și chiar lipsa de respect pentru etică.

Spre deosebire de filmul de propagandă strălucitor pe care l-a scos Disney+, acest documentar a fost fără teamă în urmărirea adevărului din spatele a ceea ce se întâmplă în culisele autorităților de reglementare guvernamentale care ar trebui să îi protejeze pe cetățeni atunci când vine vorba de asistența medicală.

Documentarul „Adevăratul Anthony Fauci” detaliază cariera de peste 50 de ani a lui Fauci în cadrul National Institutes of Health (NIH) și prezintă modelul său de comportament necorespunzător - eliminarea dovezilor științifice, răspunsul dezastruos la pandemia COVID-19. , istoria abuzurilor sale devastatoare, a torturii și a experimentelor medicale pe copii și animale, conflictele sale profunde de interese cu industria farmaceutică și parteneriatul său de afaceri de douăzeci de ani cu Bill Gates - și multe altele.

Se cuvine sa evidențiem mai multe concluzii cheie ale filmului:
Fauci a utilizat un " scenariu" specific, testat și verificat, pentru fiecare epidemie sau pandemie în plină desfășurare din ultimii 40 de ani.

Fauci este un angajat al guvernului ale cărui finanțe ar trebui să fie transparente, însă plățile sale (și ale oamenilor de știință care lucrează pentru el) sunt învăluite în secret. Documentele FOIA [Freedom of Information Act] privindu-l pe Fauci au fost extrem de greu de obținut, iar documentele financiare care au fost publicate sunt puternic cenzurate, ceea ce ar trebui să ridice un mare semnal de alarmă.

Fauci este cel mai bine plătit angajat al guvernului. El câștigă mai mult decât președintele Statelor Unite. Averea sa netă este de aproximativ 12 milioane de dolari și este în creștere.
Robert F. Kennedy Jr. își încheie cartea "The Real Anthony Fauci" cu aceste cuvinte:
„Ne vedem pe baricade!”

Acesta este mesajul corect care trebuie transmis.
Se apropie o Revoluție și veți fi chemați.
Începeți să vă imaginați rolul pe care îl veți juca.
Nu sunteți aici din întâmplare.

Lansare SUA partea 2: 25 octombrie 2022
Regia: Kala Mandrake
Traducere în română: Ionel Trandafir – 14 noiembrie 2022

Showing 1 out of 2