watermark logo

Rigged - Planul finanțat de Zuckerberg pentru a-l învinge pe Donald Trump (2022)

24 views
Plandemic
Plandemic
13 July 2022

⁣Alegerile prezidențiale din 2020 au lăsat mai multe întrebări decât răspunsuri. Peste 10 milioane de americani în plus au votat pentru președintele Donald Trump în 2020 față de 2016, dar președintele a pierdut. Astăzi, un număr covârșitor de americani spun că democrația este amenințată.

Rigged 2020 este un documentar care nu seamănă cu niciun altul. Acest film, care a fost produs de David Bossie de la Citizens United, urmărește să informeze publicul cu privire la ceea ce s-a întâmplat în perioada premergătoare alegerilor prezidențiale din 2020.
"Dacă încerci să schimbi un sistem atât de puternic... sistemul ripostează", spune fostul președinte al Camerei Reprezentanților Newt Gingrich.

Acest film examinează povestea din spatele celei mai mari acțiuni de preluare a alegerilor din istorie, precum și efectul pe care Mark Zuckerberg și portofelul său l-au avut asupra alegerii lui Joe Biden la Casa Albă.
Zuckerberg a cheltuit cei mai mulți bani pe care i-a cheltuit vreodată un individ pentru a câștiga o campanie prezidențială, spune Ted Cruz în Rigged 2020. Nu există niciun dubiu care candidat a beneficiat.

"Credeți că au folosit urgența Covid ca scuză pentru a pune la cale această operațiune partizană de atragere a votanților?".
"Îmi este permis să vă dau un răspuns într-un singur cuvânt? DA." — Presedintele Donald Trump

Cu interviuri exclusive cu președintele Donald J. Trump, președintele Camerei Reprezentanților Newt Gingrich, senatorul Ted Cruz, procurorul general Jeff Landry, congresmenul Claudia Tenney, congresmenul Jody Hice, Kellyanne Conway, Ken Blackwell, Ken Cuccinelli, Cleta Mitchell, Michael Gableman, Janel Brandtjen și Scott Walter, Rigged urmărește banii și descoperă faptele surprinzătoare din spatele alegerilor din 2020 pentru a răspunde odată pentru totdeauna la întrebarea: Ce s-a întâmplat ? și să ne asigurăm că nu se va mai întâmpla niciodată.

Regia: Jason Killian Meath
Scenariști: David Bossie, Jason Killian Meath
Lansare film: 5 aprilie 2022
Traducere in romana: Ionel Trandafir

Show more

0 Comments Sort By

No comments found