watermark logo

Dr. Moarte - Adevăratul Anthony Fauci - Partea 2

3 views
Plandemic
Plandemic
21 November 2022

⁣Bazat pe cartea avocatului ecologist Robert F. Kennedy Jr., „Adevăratul Anthony Fauci” este un documentar în două părți regizat de Kala Mandrake.

Cartea care se află la bază, nu este doar o altă carte politică. „Adevăratul Anthony Fauci” detaliază modul în care Fauci, Gates și acoliții lor se folosesc de controlul pe care îl dețin asupra mass-media - atât conservatoare, cât și liberale -, a revistelor științifice, a principalelor agenții guvernamentale și cvasi-guvernamentale, a agențiilor globale de informații, precum și a oamenilor de știință și medicilor influenți pentru a inunda publicul cu o propagandă înfricoșătoare despre virulența și patogeneza COVID-19, pentru a pune botniță dezbaterilor și pentru a cenzura fără milă opiniile divergente.

Când a avut loc epidemia de coronavirus, un chip a devenit cunoscut publicului american și nu numai, ca fiind cel care reprezintă "știința". Acel om a fost directorul NIH, Anthony Fauci, și continuă să bântuie mass-media. Cu toate acestea, cine este acest om? De unde a apărut? Cum de a lucrat la NIH atât de mult timp, sub șapte președinți americani? Kennedy Jr. explorează trecutul ascuns al lui Fauci, dezvăluind corupția, conflictele de interese și chiar lipsa de respect pentru etică.

Spre deosebire de filmul de propagandă strălucitor pe care l-a scos Disney+, acest documentar a fost fără teamă în urmărirea adevărului din spatele a ceea ce se întâmplă în culisele autorităților de reglementare guvernamentale care ar trebui să îi protejeze pe cetățeni atunci când vine vorba de asistența medicală.

Documentarul „Adevăratul Anthony Fauci” detaliază cariera de peste 50 de ani a lui Fauci în cadrul National Institutes of Health (NIH) și prezintă modelul său de comportament necorespunzător - eliminarea dovezilor științifice, răspunsul dezastruos la pandemia COVID-19. , istoria abuzurilor sale devastatoare, a torturii și a experimentelor medicale pe copii și animale, conflictele sale profunde de interese cu industria farmaceutică și parteneriatul său de afaceri de douăzeci de ani cu Bill Gates - și multe altele.

Se cuvine sa evidențiem mai multe concluzii cheie ale filmului:
Fauci a utilizat un " scenariu" specific, testat și verificat, pentru fiecare epidemie sau pandemie în plină desfășurare din ultimii 40 de ani.

Fauci este un angajat al guvernului ale cărui finanțe ar trebui să fie transparente, însă plățile sale (și ale oamenilor de știință care lucrează pentru el) sunt învăluite în secret. Documentele FOIA [Freedom of Information Act] privindu-l pe Fauci au fost extrem de greu de obținut, iar documentele financiare care au fost publicate sunt puternic cenzurate, ceea ce ar trebui să ridice un mare semnal de alarmă.

Fauci este cel mai bine plătit angajat al guvernului. El câștigă mai mult decât președintele Statelor Unite. Averea sa netă este de aproximativ 12 milioane de dolari și este în creștere.
Robert F. Kennedy Jr. își încheie cartea "The Real Anthony Fauci" cu aceste cuvinte:
„Ne vedem pe baricade!”

Acesta este mesajul corect care trebuie transmis.
Se apropie o Revoluție și veți fi chemați.
Începeți să vă imaginați rolul pe care îl veți juca.
Nu sunteți aici din întâmplare.

Lansare SUA partea 2: 25 octombrie 2022
Regia: Kala Mandrake
Traducere în română: Ionel Trandafir – 14 noiembrie 2022

Show more

0 Comments Sort By

No comments found